La finestra

Tuesday, May 16, 2006

¿Por que todo el mundo me mira con cara de loco cuando digo que españa no me parece un sitio tan maravilloso para vivir? ¿Por que la gente me dice que soy un agonias porque no me gusta mi ciudad? creo que me ha pasado lo peor que le puede pasar a alguien. Convertirse en un desterrado en su propia tierra. pero bueno, si es lo que me ha tocado vivir creo que lo podre aguantar. si puedo aguantarme a mi mismo todo el dia...POr cierto, ¿os gusta vuestra vida?

2 Comments:

Blogger Thsbonilla said...

"Temps de records, et pense, et recorde, t'invente. M'agradaria escriure la guia de València. Jo no assenyalaria, com ho fan, llocs il·lustres, monuments impassibles, les pedres en cos i ànima, els llibres que tragueren de Sant Miquel dels Reis, l'amable biblioteca llatina de Magnànim, sinó els recomanables llocs on tant ens volguerem, on t'obrires la brusa amostrant-me els teus pits, on et va besar un home, i auqell home era jo. I tu i jo tan contents, visca València, visca!
Potser no es direm res -¿què ens hauríem de dir?- i jo arrivaré a casa, i deixaré que es gele el dinar en la taula, i t'escriuré un poema que no tindrà sentit, ja saps, ni cap ni peus, però on evocaré els teus béns, aquells dies...Tot es així d'absurd. Tot es així a la fi."

11:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Zakaj pa ne:)

9:35 PM  

Post a Comment

<< Home